Modetøj

Supreme drop

September 19, 2017

Supreme dropper den 21/09 3 par sko som de har lavet sammen med Vans, der dropper også 2 hættetrøjer og 2 t-shirts og et par bukser men jeg tror at skoene bliver de sværeste at få fat i fordi i følge mig er det, det flotteste der er i det drop der kommer nu, jeg kunne godt selv finde på at købe dem og tænker om jeg burde. Det fik mig til at tænke på hvorfor er vi så besat af det? der sidder altid nogle hypebeast der sidder og er klar til at købe dem med det samme og sidder og nogle gange venter et par timer på at de dropper fordi de vil være sikre på at de får fat i det.

 

Hvad er det vi er blevet til? hvorfor er det at nogle sidder i kø og venter på at det kommer hvis man tænker tilbage til ældre dage hvor man ikke ville det ikke være bedre at man kunne købe dem hele tiden? Nej det ville det ikke fordi selvom mange sidder og venter på det og nogle går glip af noget undervisning så betyder det meget for nogle fordi de går op i det og hvis man kunne købe det hele tiden ville det være svære at drive sin forretning hvis man er en reseller og det at der kun kommer bestemte antal af tingene er med til at give oplevelse fordi at når man sidder og køber det får man en oplevelse fordi det er noget man måske ikke kommer til mange gange for nogle betyder det meget at man sidder og venter det er en del af deres liv det er det de synes som er sjovt at gøre og bruge alle deres penge på.

Hvis man har lyst til at bruge alle sine penge på det så skal man gøre det men nogle gange skal man også tænke på om det er det rigtige fordi selvom det er mega fedt at kunne visse at man har alt det det nye og sige at man har siddet og ventet på det har droppet så skal man tænke over det en ekstra gang fordi nogle.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply