Modetøj

Skal man være på modetøj?

August 24, 2017

Skal man altid være på med at købe det sprit nye tøj fra designerne?

Nej det skal man naturligvis ikke, selvfølge kunne det være fedt at vise at man har alt det nye og vise at man har pengene og du kan også lave nemme penge på at købe det og sælge det men hvis man ikke er afhængig af alt det nye tøj ville jeg foreslå at i ikke købte det fordi hvis man kan overleve med det normale mærketøj Fx. North face, Hilfiger, Adidas og Nike kan man spare en hel masse penge eller købe mere af det billige tøj.

 

 

Modetøj/Sneakers er blevet stort i løbet af de sidste 5 år og man får meget respekt hvis at man har Yeezy eller Supreme. man kan sagtens få respekt og blive populær selvom man ikke har det nyeste tøj men det er sværere og mange føler at man er nød til at købe det nye fordi de gerne vil anerkendes men det viser

ikke naturligvis altid hvem man er fordi man kan sagtens have lyst til at købe at det billigere tøj men ender med at købe det dyre

fordi man godt vil blive respekteret og være populær.

I følge mig burde man bare holde sig til de lidt billigere mærker selvom jeg også har lyst til at købe at det dyre hele tiden er det ikke altid der er bedst fordi det viser ikke altid hvem man er som person.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply