Browsing Category

Modetøj

Modetøj

Supreme drop

September 19, 2017

Supreme dropper den 21/09 3 par sko som de har lavet sammen med Vans, der dropper også 2 hættetrøjer og 2 t-shirts og et par bukser men jeg tror at skoene bliver de sværeste at få fat i fordi i følge mig er det, det flotteste der er i det drop der kommer nu, jeg kunne godt selv finde på at købe dem og tænker om jeg burde. Det fik mig til at tænke på hvorfor er vi så besat af det? der sidder altid nogle hypebeast der sidder og er klar til at købe dem med det samme og sidder og nogle gange venter et par timer på at de dropper fordi de vil være sikre på at de får fat i det.

 

Hvad er det vi er blevet til? hvorfor er det at nogle sidder i kø og venter på at det kommer hvis man tænker tilbage til ældre dage hvor man ikke ville det ikke være bedre at man kunne købe dem hele tiden? Nej det ville det ikke fordi selvom mange sidder og venter på det og nogle går glip af noget undervisning så betyder det meget for nogle fordi de går op i det og hvis man kunne købe det hele tiden ville det være svære at drive sin forretning hvis man er en reseller og det at der kun kommer bestemte antal af tingene er med til at give oplevelse fordi at når man sidder og køber det får man en oplevelse fordi det er noget man måske ikke kommer til mange gange for nogle betyder det meget at man sidder og venter det er en del af deres liv det er det de synes som er sjovt at gøre og bruge alle deres penge på.

Hvis man har lyst til at bruge alle sine penge på det så skal man gøre det men nogle gange skal man også tænke på om det er det rigtige fordi selvom det er mega fedt at kunne visse at man har alt det det nye og sige at man har siddet og ventet på det har droppet så skal man tænke over det en ekstra gang fordi nogle.

Modetøj

Skal man være på modetøj?

August 24, 2017

Skal man altid være på med at købe det sprit nye tøj fra designerne?

Nej det skal man naturligvis ikke, selvfølge kunne det være fedt at vise at man har alt det nye og vise at man har pengene og du kan også lave nemme penge på at købe det og sælge det men hvis man ikke er afhængig af alt det nye tøj ville jeg foreslå at i ikke købte det fordi hvis man kan overleve med det normale mærketøj Fx. North face, Hilfiger, Adidas og Nike kan man spare en hel masse penge eller købe mere af det billige tøj.

 

 

Modetøj/Sneakers er blevet stort i løbet af de sidste 5 år og man får meget respekt hvis at man har Yeezy eller Supreme. man kan sagtens få respekt og blive populær selvom man ikke har det nyeste tøj men det er sværere og mange føler at man er nød til at købe det nye fordi de gerne vil anerkendes men det viser

ikke naturligvis altid hvem man er fordi man kan sagtens have lyst til at købe at det billigere tøj men ender med at købe det dyre

fordi man godt vil blive respekteret og være populær.

I følge mig burde man bare holde sig til de lidt billigere mærker selvom jeg også har lyst til at købe at det dyre hele tiden er det ikke altid der er bedst fordi det viser ikke altid hvem man er som person.